Inloggen

Rkbs De Tweemaster Leiden

preview

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet (AVG) ingegaan. Dit heeft voor ons als school nogal wat gevolgen. Zo mogen wij zonder de toestemming van een van de ouders geen foto's meer plaatsen op platformen als Schoudercom, Twitter of in ons online foto-album.

In de eerste week van dit schooljaar heeft iedereen via Schoudercom een vragenlijst ontvangen waarin u toestemming kunt verlenen voor het mogen gebruiken van oa fotomateriaal. Helaas hebben we nog niet alle formulieren terug mogen ontvangen. Hierdoor hebben we van een behoorlijk aantal leerlingen nog geen toestemming met als gevolg is dat wij dus ook niet de foto's voor de eerder genoemde platformen mogen gebruiken. Om te kunnen voldoen aan de AVG-bepalingen hebben we daarom de foto's in ons online foto-album moeten verwijderen.

Heeft u het formulier nog niet ingevuld? Wilt u dit alsnog zo spoedig mogelijk doen? Niets is zo leuk voor ons als school en voor u als ouder om ook via beeld te kunnen laten zien waarom we zo trots zijn op onze school.

 

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd terecht bij onze Functionaris Gegevensbescherming en ICT-er (ict@detweemaster.com)

 

meester Robert