Inloggen

Rkbs De Tweemaster Leiden

preview

Inline imageInline image

 

Als ouder leef je mee met je kind en hoop je dat zij geluk halen uit hun sport. Maar op welke manieren kun je hierin nu het beste ondersteunen?

Tijdens een webinar, neemt Tischa Neve u als (toekomstig) sportouder mee om bewust te maken van uw gedrag, de impact ervan en geeft ze handvatten om zo goed mogelijk te zijn voor uw kind.  

Hoe kunt u er voor zorgen dat u een goede, sportieve en respectvolle sportouder kunt zijn voor uw kind? Wat is de impact van ons gedrag als ouder op ons sportende kind, wat doe je wel en wat niet? Wat willen kinderen eigenlijk van ons? Dit webinar zit vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips over hoe u uw kind helpt om sportief, respectvol en met plezier te sporten!

Het webinar zal plaats vinden op donderdag 20 september van 20.30 tot 21.30 uur.

 

Bij een webinar kunt u als ouders op een afgesproken dag en tijd vanuit huis via internet inloggen op een live video/chatsessie over een bepaald onderwerp. U ziet hen, zij zien u niet.

Dit webinar wordt verzorgd door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige, ook bekend van het tv-programma Schatjes en van JM voor ouders.

 

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden aan via deze link om bij dit gratis webinar bomvol inspiratie en tips te zijn!