Inloggen

Rkbs De Tweemaster Leiden

preview

Goed nieuws! Al onze groepen 4 t/m 7 hebben meegedaan aan de liedjeswedstrijd van Kinderen voor Kinderen. Onze groep 6/7 is samen met twee groepen van andere scholen uitgekozen om deel te nemen aan de finale!

 

Tijdens de muzieklessen hebben de kinderen een tekst geschreven voor een liedje. De titel van het liedje van groep 6/7 is 'Faalangst'. Aanstaande maandag worden de televisieopnamen gemaakt.

 

De filmopnamen en het liedje worden op de website van Kinderen voor Kinderen geplaatst. Vervolgens mag heel Nederland gaan stemmen om te bepalen welk van de drie liedjes het beste is. Het winnende lied wordt gezongen door Kinderen voor Kinderen en komt op hun nieuwe CD. De winnende groep mag in oktober naar de live-show, waarin de nieuwe CD wordt gepresenteerd. Bij deze TV uitzending wordt ook een stukje van de TV opnamen op de school gebruikt. Wij hopen heel erg dat onze school wint! We zullen dan ook alle ouders van de school vragen te gaan stemmen en op hun beurt familie en kennissen te vragen te stemmen. Hoe u dit kunt doen hoort u later van ons.

 

 

Michel Verdoorn